Push walker baby

Ada x sesiapa bg anak pakai bnda ni? Okay ke, membantu x? Ke ada alat mainan lain yg lagi ok utk ank2 yg start pandai tateh ni?

Push walker baby
3 Balas

ank sy dlm seminggu jak main bnda nie tp sgt membantu utk ank yg bru nak belajar berjalan..ank sy lg suka sorong kerusi dr benda nie.. ntahlah, di bagi mainan, brg ruma jg yg dimain. 😂😂

yup, dua anak saya pun pakai ni, kena hati2 bukan bagi lepas anak main,kena ada sebelah dia kalau anak baru nak bertatih

Anak saya pakai yg ni! Nak bagi baby walker pediatrician tak galakkan