Push Walker

Hi, any mommies use push walker to train baby walk? Baby cepat jalan ke? Push walker ye bukan walker yg stay duduk dlm tu ?

2 Balas

Xpernh try sbb ank strt jln tanpa bantuan masa 11 bln. Sbb hero sorg ni rajin meniti pegang dinding tau2 da smpai dpn dapur..ntah masa bila dia dapat kekuatan nk lepas tangan tu xtau la tapi bertateh setapak2 masa 10bln lebih..tu la rugi ibu bekerja mcm saya sbb xdapat tgk setiap perkembangan anak.

.