hi mommy..nak tnya pasal zincofer

ada x sape2 yg mjn vitamin ni ase mual nak muntah...cam ne cara x nak bg muntah yer...sy klu mkn msti muntah..hb sy dah la low..

1 Balas

Saya pun tak boleh makan zincofer. Saya mintak tukar obimin. Tapi kawan saya makan sebelum tidur. Lepas makan, dia terus ready untuk tidur. Sis dah cuba tukar waktu untuk makan ubat? Zincofer ni elok je dia jaga hb kita tapi saya taktahan memang muntah setiap kali makan ubat hihi

5y ago

hehehe..tq..☺