nak tanya para mamy

Ada x sapa2 pernah alami masalah di miss v slalu kulit gatal dan kering, kdg yg kering tu akan merekah di tepipi bibir miss v,atau di bawah lubang miss tu,akan luka ,???bila nak bersama xda mood,sbb sakit ,kdg takut kesan merekah tu makin teruk.. Punca xtahu kenapa .kalau ikutkn keputihan mmg normal utk ibu mngandung , dh tnya doc dia just suggest panty liner shaja..

2 Balas

Klu gtal dan kluar cecair bbau diorg akn bg antibiotik

5y ago

Cecair tu,cecair apa? Sy kdg gatal je,kputihan berbau. Doc xbg apa2 ubt pn

sis masih mengalami msalh ni ke..