miss v naik elergic

pipi miss v sy kering n luka. jd menggerutu kt area keliling pipi miss v tu . kenape ye ? sy dah 8month. keputihan tu ade. wrna kuning2. tp tak banyak. n sy kerap tukar pantyliner

2 Balas

Kna refer doc tkut ada GBS mcm sy pula.. kna rawat cept sb bole effect kt bby nti..

Jangkitan kuman tu. Jumpa doktor segera. Boleh effect bayi dalam kandungan

4y ago

terima kasih. kne g check cepat ni . sbb rase mcm makin teruk. seksa rasa . dgn bawak perutnye lg .