Miss v cepat kering ketika bersama waktu pregnant

Korang, nk tanya normal ke time pregnant bila bersama miss v cepat kering?even dh foreplay dh basah, tpi sekejap je kering blik.so jdi sakit bila bersama tpi nak..ade suggestion tak nk bgi miss v tak kering so that puas bersama?#firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Saya pun same issue. Pakai KY Jelly yg water-based sebab selamat guna time mengandung. Avoid yg ada silicone, oily, ada fragrance, heating or ada flavour nanti senang kena infection. Boleh guna KY Jelly tu utk urutan perineum jgk selalu suruh suami buatkan.

pakai pelincir..insyaAllah selamat..skrg da boleh beli dkt shoppee je..search durex.os..dorang bungkus elok je..

2y ago

ouh boleh ye pakai pelincir durex tu time pregnant?okey terima kasih ye atas info 😊