Batuk

Salam semua sy nk tya, ada x petua atau ubat batuk yg plg cpt bkesan .. Skrg sy 36w3d, batuk kahak pnat rsa smpai nk tdo pon xblh.. Mkn ubt batuk prospan xjln lgsung.. Spa2 ada petua blh shre ya.. Tak than sgt dh ni.. Trma ksh ...

2 Balas

Minum air teh o panas campur daun pudina(tapi jgn kerap takut hb low pulak), lepastu mandi dengan cf bath dari tasneem khas utk selsema batuk kahak dan demam in shaa allah membantu..

Ada orang cakap minum air campur lemon