checkup

ade masalh x..lau sy bukk buku pink kt swasta..checkup bulan2 kt swasta..dan bersalin nt kt kerajaan..

10 Balas

boleh je check up at swasta.. tapi dr gov ade bagi tau sy... kalau nak check up swasta pastikan bukak buku pink at gov juga.. x check up at gov pon x pe y penting ade buku pink gov.. sbb kalau kite besalin at gov.. name kita dah ade record dlm sistem diaorg... itu memudahkan lagi kerja dia org and mempercepat kan lagi urusan..

haritu sy tanya nurse kk die tak bg kalau setakat buka buku pink kat kk, tp checkup kat swasta. kalau bukak buku pink, checkup kk kene pergi pakai buku pink kk, checkup swasta pon kene pergi tp pakai buku swasta

Boleh je.. Saya check up swasta, bersalin kerajaan.. Janji ada buku pink.. Tak perlu tunggu lama & setiap kali check up ada scan baby..

Should be no problem. Make sure buku pink lengkap je dengan info baby n mommy

Boleh je sis...slalu kalau kandungan ade masalah swasta dia tendang gov jgk

Janji buku tu lengkap then should not be a problem sis

boleh jk...cm sy...checkup bulan2 kt swasta jk

ok ja...jnji ad buku pink

bape rm klu check up swasta

4y ago

ouh

Takda masalah .