details scan

Ada x mummy yang buat details scan dan doctor cakap dalam otak baby macam ada lebihan air. Saya rasa down sangat sebab takut baby saya x normal. Saya pergi check klinik swasta lain cakap otak baby normal je. Saya tunggu appointment pakar untuk details scan di hospital besar. Mummies tolong doakan baby saya sihat sempurna ya???

39 Balas

Sometimes it’s too early to tell. My clinic also told me the same especially around 12 weeks. Better check again later and see what they say.

Mcm kes kawan sye pon sme check kerajaan kata ada masalah jantung tpi bila check ke swasta tak de pon

Doa byk2 sis. Semoga segalanya dipermudahkan. Baby sy pulak tempurung kepala dia bentuk strawberry.

Semoga baby awak sihat-ii je. Jangan down awak kena kuat demi baby dlm kandungan awak tu..

sebab tu sy xwat detail.scan.berserah pada allah..lau dpt tau awal sblm kuar buat rungsing..

4y ago

True.. Saya pun takut kalau saya tau awal benda macam ni saya akan start negative and risau sangat, kita kalau asyik negative fikir banyak nanti effect baby kan huhu selagi takde masalah yang teruk teruk kita keep down yang baik baik je

Amin.. InsyaAllah.. semoga dipermudahkan segala urusan ya.. semoga baby sihat.. amin..

semoga semuanya baik2x shj... mummy jgn stress sgt ya... doa yg baik2x ya utk baby...

Aamiin.. Mudah2an baby sihat sempurna Cukup Sifatnya tanpa sebarang komplikasi..amiin

Semoga Allah permudahkan segala Nya.. Jangan stress.. Bnyakkan berdoa ye...

Doa banyak2 dear..moga di jauh kn perkara y tak di sangka2. Aamiin