Dah 36weeks sangkut GDM pulak

ada x mummies2 yg gdm saat2 akhir mcm saya. ada tips x nk bagi turun bacaan. risau terlebih dah ni.

Dah 36weeks sangkut GDM pulak
2 Balas

2jam 15mnit sblm cek bsp try ratah sayur bayam..inshaAllah mnjdi..td sy tibai nsik belmbak jgk..then 2jam 15mnit sblm cek bsp sy ratah sayur bayam..bsp sy 2pm 4.6 ja🤭

6mo ago

ooo ok. tq sis utk tips ni. harap berkesan. takut kena on ubat pulak .

sy pon dh on ubat..hmpir 2mgu dh telan ubat kncing mnis tu..try mkn bym bsp ok ..Klo xok jgk mmg doktor sruh pkai insulin plk la..tp alhamdulillah..bsp ok stkat ni