Sakit Punggung

Ada x mommy2 kat cni awal2 preggy ni sakit kat tulang punggung. Sy sakit sgt.. Smpai kalau nk ddk too kne cri posisi y btol bru blh ddk dgn selesa.. Itu pon seminit dua jee..??Ada x y pnh alami.. N mcm mane handle.. Dgn jerawat penuh naik..jerawat mybe sbb hormon.. Tp y sakit punggung too.xblh bawak bincang rasa dia

2 Balas

rasa ngilu cmtu kan kt tulang punggung? sy cmtu jugak...hari2 suh husband picit2,tumbuk2...lama2 nnti hilang la, org ckp bby nk membesar...sy salu ckp kt diri sendiri..sakit pun thn je,pengalaman berharga ni. hehe... xpun nnti try buat senaman yg simple2...

Lapik bantal nipis sis...sy pn mula2 mcm tu,mlm2 mntk hsbnd picit slow2 kt kwsn pnggng...

5y ago

Hahaha..sama la sis...gosok2 sikit,x pn bgun jln skit...sy pn cm tu la x snang dduk bila skit 😂😂