caesar

ada x mommy sini prnh caesar untk bby first??? dh 28week 5 day... smlm scan dooc ckap bby songsangm...

29 Balas

sama... sya ank first dlu pun songsang... akhir terpksa operte... skrg prnt no 3.. pun sama songsang jugak... harap2 baby berpusing blik

Sye czer bby first 38w..bby songsang dr 28w..sis try pjuk bby ade mse lg..bckp ngn bby..if ttap sme..tawakal je...dont worry..

Ade masa lg tu.. moga2 nnt baby x songsang time nk dekat2 ye....bnykkn ckp ngn baby....hihi..mana tau die dgr nnt.

Saya...czer ank first 36 minggu da emergency czer, sbb bby songsang... 28,boleh lg bby pusing tu... Pujuk2 la bby...

4y ago

Sy czer pon 36 week 5 hari... Masa tu nk scan 36 week, terus hri tu kna emergency czer... Klu air ketuban sis okey... Boleh lg tu bby pusing... Pujuk2 la bby...

Jgn risau, baby mmg pusing sana sini... Masih ada masa untuk baby pusing posisi yg betul☺️

Pujuk baby.. Masih boleh pushing babynya.. anak saya pusing 33week, 34week 2days dia keluar

Normal la tu. Saya pun macam tu. Amalkan air kelapa..insha Allah baby pusing

normal 28week..dl scan mcm tu jgkk skrg dah 35w3 day..kpla dh dkt bawah

Sama la bby songsang tpi dah xboleh pusing sbb kaki bby tersepit,,

X pernah, tp mgkn masih sempat baby pusing tu sebelum due..