Angin dalam badan

Hi semua, saya nak tanya macam mana nk kurangkan angin dalam badan? Saya makan kerap dan memang tak akan tahan lapar, tapi masih angin banyak dalam badan, muntah sampai rasa lemah sangat2.. muntah bukan sebab makanan, tapi sebab angin tolak2.. ada yg sama tak? Normal je kan 10minggu 5hari

2 Balas

normal. semua alahan ni depend on mommies. lain orang lain ragam. macam saya masa 6-9w tersangat la bloated sampai ganggu tidur dan muntah angin semua, now 10w dah kurang bloated dan senantiasa lapar tp still makan dalam qty sikit tapi kerap. cuba sapu minyak telon atau lain2 atas perut / pakai stokin ketika tidur, sy try menjadi.

saya pun sama jugak, saya try sapu minyak yuyi dekat belakang badan and tapak kaki lepastu tido pakai stokin.