Suka kunyah ais...

Ada x mommies yg suka kunyah ais time prgnt...Sy prgnt kali ni suka betul nak kunyah ais ni..mcm mkn keropok pulak bila tgh tengok tv....

Suka kunyah ais...
12 Balas

sama kita sis.,suka betul kunyah ais..baby boy kot..saya 34w3hri Harini..sjak mengndung sampai skrg suka lg knyah ais..hb pn makin turun..9.4 je..nk buat mcmne..pelik2 je mgidam..

2y ago

tp hb sy ok je...12...Sy mengandung 3 org ank dulu mmg xde pun kunyah ais...tp hb rendah sampai 9...mcm mn tu.. terbalik kan.Sy amal jus mamariam sejak mengandung ni.Dulu kalau hb rendah sy amal rumpai laut putih tu...