Suka kunyah ais...

Ada x mommies yg suka kunyah ais time prgnt...Sy prgnt kali ni suka betul nak kunyah ais ni..mcm mkn keropok pulak bila tgh tengok tv....

Suka kunyah ais...
12 Balas

sama mcm sy bila dah hujung2 nk brsalin ari tu..xtau knapee rse nk aisss jea..plik2..ade jgk ari2 kena ade ais dlm peti nk kunyah..xnk ice cream k ape..nk ais tu..xpon sedap ckit abc...

2y ago

ni baru trimester 1...mcm2 nak mkn...adehhh...Mmg lain sngt mengandung kali ni.