GBS positive

Ada x ibu2 yg positive gbs..yg tgh pregnant dan dh selmat melahirkan..boleh share pengalaman korg x? Sy disahkan gbs + dan skrg ni rasa down sgt bila tgk ada yg share baby x survive..down sgt2..

4 Balas

Saya dpt detect positive gbs masa 12w hari tu. Doc bagi ubat insert dan ubat antibiotic makan selama 10 hari. Keputihan berkurang tapi still ada. Skrg dah 18w. Nanti 35w doc akan ambil sample lagi skali. Harap harap nanti dah x positive gbs dah 🥺

2y ago

maaf sis.. mcm mane ye detect gbs? n sample ape yg diambil? keputihan ke?