group B streptococcus (GBS) infection

Hi mommies, Ada x mommies dlm ni yg experience GBS masa pregnancy..boleh share experience tak..mcm mana condition mommies spjg pregnant lps detect positive GBS..and cmne condition baby masa lahir..tq pada yg sudi share experience/info pasal gbs ni ye.

1 Balas

Hi mommy. Ms nk bersalin nnt, doc akan bg antibiotik ms bukaan 4cm, n baby akan warded utk few days. Ms pregnant mcm biasa je. Baby first warded 4 hari, baby 2nd 2 hari. Dua2 baby okay sihat walafiat... Doc cuma monitor je ms warded tu utk masukkan antibiotik.

1y ago

kebarangkalian untuk deliver awl dari due date ada ke? cthnya 38 week ke