Bimbang dan risau

Ada x ibu2 yang ada perasaan mcm sy..sentiasa takut n bimbangkan kandungan gara2 pernah ada pengalaman keguguran?

Bimbang dan risau
8 Balas

doa banyak2 sis. saya masa pregnant ritu, baca dekat app ni banyak fasal keguguran. selalu kata dekat dia, kena kuat. nanti nak jumpa. tiap kali pegi kk nak scan, saya selalu doa anak saya sihat aje.

3y ago

Terima kasih sis atas nasihat🤗

doa byk2 ye mommy. .sye pon pernh gugur 2017 5bln++. .lps 2 tahun pregnant blk n byk kn brhat x buat keje sgt. .alhamdulillah stahun da bby 😊

3y ago

Alhamdulillah..terima kasih sis🤗

saya pon sama sis pernah 2x keguguran , alhamdulillah now dh nak masuk 12weeks , mula2 tu tkot je tak percaya. positive ya sis in sha Allah

3y ago

Aamiin..terima kasih puan🥰

sama dgn sy.. yg first pernah gugur. skarang yg second, alhamdulillah dah 20weeks. fikir positif tapi just prepare for the worst.

3y ago

Alhamdulillah puan..sama kes dgn saya..semoga urusan puan dan sy dipermudahkan..aamiin

jgn byak fkir.. nant dah terlalu pk pun boleh gugur. x baik stress.. pk yg baik2. insyaallah baik...bykkn rehat..

3y ago

Aamiin..baik,tq puan

sama . 2kali gugur now tgah pregnant and bru dpt tau . bru 5mimggu . doa kan sye .

3y ago

Alhamdulillah semoga baby n ibu baik2 saja🤗

Sy pon sama jugak sis. first gugur skrg 14w. moga baik2 aja

3y ago

Aamiin...semoga dipermudahkan urusan kita puan

Positive mindset - positive result