Gender scan

Dh 3x scan gara2 nk tahu jantina dia..baby x bagi kerjasamalah pulak 🤣..xpelah mungkin dia nk buat suprise.. ibu2 pernah pengalaman mcm tu x? #28weeks #secondbaby

1 Balas

Sama la mcm sy sis,3x scan...yg first nmpak cam girl...scan second & third baby x bgi kerjasama jgk,gerak2 duduk tak diam🤭doc xnmpak jantina...mgkin nk surprise😅tp xpa LA sbb ni anak no 3,sy dh ada sepsg anak,jjni sihat dan selamat, syukur Alhamdulillah...Aamiin🤲 #36w 3d #preggyanakke3