stress

ada x ibu2 stress sgt2 sbb mngndung anak kedua 5bulan. anak first bru 10bulan. sya mkn perancang. tpi lekat jugak. dlm kepala asyik fikir nk gugur. sya x amik mne2 vit pon. sya rsai klu anak cacat. tpi sya stress sgt2. org dok mngata. husb bnyk kli ckp rezeki. tpi sya muda. jiwa mmberontak. sya nk enjoy ngn anak first dlu. anak first mula tnjuk x nk dgn sya. asyik husb je. sya sedih.

33 Balas

Xsmue org merasa nikmat jd ibu ni.. Sis jgn pkir negetif, smue tu rezki dri Allah.. Sy ni ank smue jarak2, tp org dok ckp sy ni xsubur la ape laa. Pdhal sy xde merancang pun, tp da rezki Allah nk bg jarak2 cmtu.. Psl bby sis tu, org tua2 laa ckp, mybe sis preggy ank yg sama gender ng bby sis tu kot, sbb tu dia xmau kat mumy dia, n more to daddy dia.. Wallahualam.. Btw, may Allah ease ur pregnancy journey.. ❤️

Byk kn sabar

Rezeki sis..