Vaksin Covid-19

Ada x ibu mengandung dapat vaksin covid-19..boleh share x?

21 Balas

ade sp ll tak yng vaksin dos ke dua 32 minggu dia hati yg paling ok vaksin 33 kan

alhamdulillah..complete 2dos utk sinovac...rasa tgn lenguh saje...lain ok

alhamdulillah complete 2dose , takde rasa apa lenguh kat lengan ja .

Alhamdulillah complete 2 dose last week. Demam sikit je 1 hari gitu

Alhamdulillah complete 2 dos pfizer masa 26minggu haritu. Lenguh biasa je

saya dh complete dose sinovac. alhmdulillah sihat dn tk ada apa..

saya dh ckup 2 dose. Alhamdulilah setakat ni baik2 je

alhamdulillah . complete 2dos sinovac .

Ramai dh complete 2 dose dlm ni

Alhamdulillah dh 2 dose..