trimaster ke-2 Berat Naik 600gram dlm sebulan

ada x cara selain mkn byk😪 sb misi dh start membebel dia ckp 21 weeks keatas kena berat 500g sminggu .. sy punya chek up sebuln skli means xleh lebih 2kg .. mcm 600gram sbln to dia dh tulis dgn pen merah.. ad x mak2 dkt sini mcm sy

trimaster ke-2 Berat Naik 600gram dlm sebulan
28 Balas

kalau tmpt sy naik 2kg keatas bru dia bising. normal lah stakat naik 0.6grm tu..apolah misi..

sma ktaa sya pn trun brat bdan tk tau la nk buat mcam mna nk naik kn brat bdan😪😔

sy naik 2kg sbulan haha nurse xde bising sgt..just minum air gula je..2x dh mnum

Saya naik 4kg dlm ms 4 minggu. Gynea saya ketawa jelahh.. check up pantai hosp

Sama la kita. Takut sgt klu nurse dah bebel hehe. Nak tips please

sy tiap kali chckup berat turun sbb terlalu jg mkn.. sis try la jg mkn..

sy PON turun berat badan..

biasa la kk

3y ago

biasa if nurse xtegur ni siap tegur lgi😅 dh la ttc 4y nk dptkn second bby ni bkn main mcm2 halangan