perangai pelik

Ada tk ibu2 perangai pelik msa preggy?msa ank first sya nk duduk dlm troli mall tu..hahaha dh dpt naik skli..pastu okee dh x teringin dh..ank 2nd ne plk..suka mkn nasi dlm mangkuk..hahaha sampai asben sya geleng kpla la..

20 Balas

Dua hri lepas balik dr klinik bdn rasa lemah sgt, lps tu perut lapar. Nak masak tp bdn xberdaya. Husb kluar sejam lebih main badminton. Dia dh balik tu tgk sy baring muka monyok tanya knapa, sy x tahan nangis2 teresak2 ckp lapar nak nasi. Husb pn mcm the flash dgn baju sukannya g masak. Tgh tggu husb masak pn smbung nangis lg, smpai bengkak mata. Haha. Dh kenyang tu rasa lucu pulak bila ingat balik. Tak pernah2 nangis sbb lapar. Esok nya terus g beli segala mcm jenis biskut n snek buat stok mknn. Hehe

5y ago

Lakk hah 10 dia beli.. ☺️☺️ aminn.. Insyaallah.. 😉

haritu saya teringin sangat nak satu selimut dengan husband, sbb husband kdg balik lewat kerja, dia taknak kasi saya terus nangis.. pelik jugak masa tu.. bila saya dah nangis, barulah dia tergelak and bagi kongsi selimut. dia pun pelik kenapa tiba2 saya minta mcm tu sampai menangis😂

saya masa awal2 mengandung , asik nak tgok tapak tgn suami je sampai suruh dia snapkan gambar tangan dia n send dkt saya 😂. kami pulak pjj so saya seboleh boleh suruh dia snap gmbr tapak tangan dia pastu send dkt wasap .

Sy suka mkn aym uncle bob pedas2 wlupon bkn jnis mkn pedas.deret 2 minggu dok beli ayam masa 1st month dpt tau pregnant.Lps tu teringin nk p zoo😂.Husband dpt ticket free mini zoo dkt kL tower.seronok sgt mse tu.huhu

ari tu sy x dpt bli kopok lekor nngis mcm bdk kecik.. cik laki pun pegi la cari kt pasar mlm, padahal die nk p kje dah mlm tu.. pnt2 carikn jgk kopok lekor bg isteri.. kadang kelako, kesian pn ade.. hihi..

Saya masa tu teringin sangat mewarna dalam buku mewarna kanak-kanak. 🤣 Lukis memang tak jadi apa. Pergi kedai, beli, balik terus warna. Hilang gian tu lepas warna 2 mukasurat. Masih ada lagi buku nya.

5y ago

Rasa 20week ke atas kot. 🤣 Siap download aplikasi mewarna dalam telefon, tapi tak puas. Macam terliur je masa tengah mewarna.

Klu saye plak mesti nak main dgn senjata asben time sblum tidoq.. Klu x main i marah and nangis.. 🤭 🤭 Nak x nak asben layan je lagi pon dia pun rasa nikmat die ahahha

5y ago

Hahaha.. sama.. tapi sebelum pregnant lagi mmg akan buat.. kalau x buat, husband plak yg majok.. ni pregnant tiap mase nal pegang.. layan je la husband nye👍🏻😂😂

Saya pula masa nak tido tu mesti pegang cuping telinga suami smpai pagi😂 tak dapat pegang jer saya merajuk ..suami pon layan jer karenah saya ni😂

Sya lak nak tdo mesti nak sentuh atau nk pegang kaki ke tgn ke perot suami. Kalau tak rasa tak leh nk tdo. Suami da pelik da. Haha. Nsib dia layan je

Saya masa pregnant rituh ngidam ketiak suami & segala bau suami lah. Sampai tak bagi dia mandi. Nangis2 kalau dia mandi. 😅