Berat bayi dalam kandungan

Tips untuk naikkan berat bayi dalam kandungan.Sy dah 35w3d..arini scan doktor kata baby kecik..kena rujuk pakar..ibu2 boleh kongsi ape tips nk tambahkan berat bayi dalam kandungan..#pleasehelp

4 Balas

berape berat baby sis ? sy 33w 2.2kg skrg dh 34w xtau brpe. nnti 36w nk scaan balik. sy dri awl pregnant smpaila skrg kuat makan ayam, daaginng, buah2. makaan apa2 je yg buat sy mengidam. dri awl scan smpaila skrg dr xckp pape psl brt baby sy. cuma awl2 dy ckp brt bby xkcik xbsr sgt. sy rse lega sgt sbb tkde mslh . cume sy je yg bnyk mslh . hb rndh, ad skit jntung , kaki ade besi .. mcm2 mslh sy😅. sis cubalah makan pape yg buat sis berselera. ataupun cuba minum susu ke .

Saya scan 35w2d berat bayi 2.4kg. Berapa berat bayi puan? Orang kata nak naikkan berat badan bayi makan telur rebus banyak banyak. Cuba lah.

2.05kg