Tips wean off ank 2 tahun

ada tips tak nk wean off ank yg dh nk 2 tahun. sbb saya pregnant sec baby.. ada Tak cara agar ank mudah benti nyusu badan tanpa meraung2 melalak2 nya tu? hmm

4 Balas

ank sy totally wean off 2y4bln.. mang aty kena kental sbb dia akn melalak.tp sbb km dh bsdia utk 2nd bby kena ajar juga..so far sy ckp elok2 dgn dia. hnye bg ssu btl skli shj wktu nk tdo.ank jns pmkn..wlpn tgh mlm cnfrm melalak cr nenen mami kena kuat ok..melalak nnti diam sdri..smga bjya..

1y ago

tq sis. in shaa Allah saya tgh slowly ajar. skrg siang botol mlm je nenen. hrp sblum dia masuk 2 tahun dia dh nk bentilah tanpa paksa2 sgt