Mcm mana nk wean iff baby

Ibu2 semua mcm mna nk wean off baby ye......skarg sy mngandung lagi...ank bru 1t7b....risau sbb dy x nk makn apa2 slain susu ibu....ada cara tak?

1 Balas

sapu lemon kt puting. masa sapu jgn bg anak nmpk. try smpai jadi. boleh try pkai mknn lain yg pahit or masam jugak. kawan sy 2 years fully breastfeed buat mcm ni 2 3 kali trus anak xnk menyusu dah huhu

1y ago

dh try...tpi ank ttap isap mcm biasa....dh cuba dgn garam n pewarna bagi nmpak mcm darah....tpi still dy nk jgk...waktu nk tido lagi la...x kisah mcm mna pn dy still nk jgk...ada cra lain lgi tk?