Cara Nak Wean Off Tanpa Ganggu Emosi Anak?

Anak Sy Dh 1 Year 6 Month.. Sy Preggy Second Skrg, Tgh Alahan Yg Agk Teruk.. Mcm Mana Nk Wean Off Ya? Ank Sy Mmg Siang Dia Xnyusu Sejak Dr 9 Bulan Dia Reject Botol.. Sejak Tu Sy Pon Dh Xmengepam.. Cuma Directfeed Ja Bila Blk Keje Hnggalah Skrg.. Mlm2 Dia Mmg Mencari Sbb Dh Biasa Nyusu Waktu Mlm.. Mcm Mana Nk Wean Off? Doc Kata Ank Sy Dh Ckp Nutrisi Susu Ibu Sbb Dia Full Breastfeed.. Mkn Pon Lalu.. Bdn Pon Ok. Dia Mmg Reject Fm & Penggunaan Botol?

2 Balas

Sis cuba cri page baby language kt fb. Sna bnyak info. Cover page tu admin prmpuan brtdung.

4y ago

Ada sana. Sy bljar dri sana utk ank cerai buai n xmraung bila sy msuk toilet.

Cari puting je sis,tk pun elakkan dri bg trus

4y ago

Sy pon rasa mcm tu... Mngkin dia ketagih nk bau