Tips wean off ank 2 tahun

ada tips tak nk wean off ank yg dh nk 2 tahun. sbb saya pregnant sec baby.. ada Tak cara agar ank mudah benti nyusu badan tanpa meraung2 melalak2 nya tu? hmm

4 Balas

kena pujuk sbb dia dah faham sebenarnya. & mommy pun kena tabah, tahan hati. kalau anak menangis melalak & bg juga, tak setel masalah.

1y ago

skrg ni syaa ajr slow2 siang tk nyusu, tp malam nyusu. cuma skrg ni puting breast saya sakit. jd tk mampu nk bg dia. sbb bila dia hisap, sakit sgt.. nk ajar stop terus tu yg susah. sbb malam dia ngamuk2 nk susu.. siang boleh lg dia ajk bincang