Tips lekat

Ada tips Tak nak lekat ? Saya on off period bru ni 3 bulan Tak berhenti darah Mula coklat sampai ke hitam

1 Balas

1st, kena tahu kenapa period non stop tu. puan kena pergi klinik kesuburan & minta doktor tgk. boleh jadi hormon, boleh jadi PCOS & masalah2 lain. period yg berpanjangan & irregular mmg agak payah nak lekat secara natural. kena cari ubat yg tu dulu. then baru boleh ke langkah seterusnya.

1y ago

betul aturan period yang betul menentukan tahap kesuburan rahim. untuk mudah lekat, aturan period kene betul tu asas dia. jika ada masalah aturan period bole jumpa Dr untuk tahu masalah hormone puan hadapi. tidak perlu berasa takut untuk scan rahim untuk tahu masalah dhdapi. inshaAllah semoga dipermudahkan segalanya puan