Bf + fm

Ada tips tak mcam mana nak timbulkan nipple? kesian baby bila nak bf tak dapat nak hisap, sbb nipple tenggelam. terpaksa topap dengan susu fm, sbb bila pump susu dapat dalam 1/2oz

2 Balas

dua2 ke tenggelam?

4y ago

sama la sis..ksian baby xdpt myusu badan...😭 kdg stress..bg ss fm minum tp baby asyik muntah ja..nak tukar susu lain takut kembung sbb pernah try tukar skali...