nipple tenggelam

Assalamualaikum ibu2..nk tnya,ada ke cara nk timbulkan puting susu selain dgn guna nipple sucker,puting tiruan(puting tenggelam mungkin disebabkan breast besar),kesian baby nk menyusu tpi x jumpa puting dan xmau menyusu badan bila x jumpa puting..sedih stress sgt xleh bagi baby menyusu badan(skrg guna susu fm,kdg2 pam) #firstmom#needhelp

2 Balas

ada cuba teknik sandwich tak? https://t.me/TipsPenyusuanLCNadMasrom/113

2y ago

most wc awak. awak boleh follow puan nadmasrom. pakar laktasi. boleh cuba dm puan nad minta dia guide. rasa nya puan nad respond je☺️

Follow group happy breastfeeding Malaysia dkt fb. Sana ada tips semua.