Belum ada tanda

Ada tips nak bagi cepat bersalin mommy .. semoga semua urusan kita delipermudahkan

Belum ada tanda
6 Balas

Sama juga, baby masih Seronok duduk dalam perut.. sy lagi 4hari.. dah buat macam2 senaman masih Xde tanda.. 🥰🥰 semoga mommy dipermudahkan urusan bersalin..

2y ago

Heheh tadi pagi sya post .. skrg sya dah d wad sis pkul 11 kluar tanda darah .. cek bukaan bru 2cm

Heheh skrg sya da d tahan dalam wad mommy , lepas bbrp jam je sya post kluar tanda trus lendir darah . Doktor cek baru bukaan 2 cm

Bersama dgn suami..natural induce tu 😁Bykkan berjalan, senaman ringan utk buka laluan

2y ago

Hehe btul tu sis

Sy ada 7 hari lg, bby masih syok golek2 dlm perut. Sakit2 pun manja2 shj 😅

2y ago

sama la kita saya lagi 6 hari

Bestnya . Semoga dipermudahkan bersalin yer 😁

Semoga dipermudahkan segala urusan Puan.