SAKIT TAPAK KAKI & SAKIT DUDUK

Hi mumyss semua.. Nk tanya la siapa sini sakit kaki, asal pijak lantai terasa sakit, bila baring rasa lenguh kaki.. Duduk lama pun sakit, habis tulang blkg rasa effect sakit, trus bw baring kjap lega sikit 😅 ada yg sama tak? Sy baru 15week. #1stBabies #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

mungkin baby tengah membesar,urat2 pun membesar..Sy ni kadang2 rasa senak kat puding kencing..pinggang pun kadang2 sakit..

refer dgn doc ye sis. buat masa ni, jgn buat kerja berat2 & jaga cara pemakanan sbb baby tgh mbesar dlm rahim.