Upt Shopee

Ada tak yg pernah guna upt shopee positif, upt drugstore negatif? Saya suruh husb guna jgk jenis casette ni,result dia pun positif.😂😂brand lucky mummy. Guna brand drugstore,masing-masing negatif. 😆Aduh sakitnya tuh disini. 💔

Upt Shopee
5 Balas

sy tringat ada orng cerita suh suami die test upt naik 2 line..die kata mcm lawak nape llki boleh naik 2 line.rupa suami die ada kanser testis..bukan nK tkot kan.mungkin upt sis silap kot😊

2y ago

ya betul. mmg upt tu tingtong wak. insyallah husb xde mslh apa2. 😆😆try yg drugstore syukurrr negatiffff.. kalau tak lain yg pi jumpa doktor