Upt Shopee

Ada tak yg pernah guna upt shopee positif, upt drugstore negatif? Saya suruh husb guna jgk jenis casette ni,result dia pun positif.😂😂brand lucky mummy. Guna brand drugstore,masing-masing negatif. 😆Aduh sakitnya tuh disini. 💔

Upt Shopee
5 Balas

pernah..jenis cassete ni la sy beli kt shoppee..dpt positif esoknya period..haha test drp drugstore mmg negatif.. so lps tu mmg sy tak beli dh la jenis cassete. jenis strip boleh di percayai sikit