Morning sickness

Ada tak yg morning sickness dr pagi sampai malam? bukan morning dah afternoon,evening,night..ni prenancy ke 4 tp ni paling teruk..

2 Balas

Saya...siang malam tak kira masa. Sekarang 2nd pregnancy. Anak sulung dulu pun mcm ni juga. Alahan saya beransur hilang bila kandungan dah masuk 5 months. Lepas hilang alahan, cergas lain mcm pulak hehe.

3y ago

lamanya sis..adoii harap cpt la berlalu..klu anak first takpe lg..bole la baring saja..ni anak dah 3..baring sikit yg sorg pggil..baru nak lelap hat sorg pggil..

sis same dgn sy. morning sickness allday doc kate. xbole buat ape sis. hadap je la🥴🥴

3y ago

Haha..kalau bole xmau la lama²..xtahan rasanya..