37 weeks

Ada tak yg 37 week MKN asa nk muntah balik??knpa ye?

73 Balas

sama sis sy pon mcm to rasa loya mkn nk muntah balik....siang malam baby dlm perut aktif susah nk makan.....rasa haus je tekak nk minum manis

2y ago

sama lah sis sya pun begitu.. asal makan msti nak muntah. tekak hauskn air manis ja

Saya Pun Sama, jumpa dctr dia bg air garam,ubat angin n tahan muntah. Selera Pun kurang dah. Rase lembik jee

2mo ago

oh sy ingt sy sorg je..tibe3 msok 37 minggu nie rse mual muntah skli lebih nye rse loya..nak mkn pon tk selera...pakej dgn sakit kple batuk semua

perut rasa mengeras selalu scen kepala baby ke atas.. sy dah 37.. harap berpusing secepat mungkin.. saya buat kerja macam biasa.. supaya memudahkan perjalanan masa bersalin

Sy start 36w 4d mual2... Makan je ase nak muntah... Pening kepala mcm rase alahan mula2 dlu... Isau pn ade... Knp yer? Skrg dy dah 37w... Pn masih mual2 nk muntah...

Itu normal memang akan ade sesetangah org bila dh nk dekat bersalin akan datang balik mual loya dan muntah tu nurse yang ckp masa saya megandung anak pertama dulu

sama la..rasa mual tu dtg balik..xboleh nak gosok gg..gosok je mual..erm mgkin hormon kita la kot..baby pon da pandai berak

Hormon sis..

same juga . awal ngndong normal muntah . ni muntah balik . xdan nak loya daa . tros nak keluar jee 😅

saya muntah2, cirit birit dh dua hr..hmm,lemah badan..mungkin terlebih makan buah durian. maklumlah sekarang musim durian

hri ni 37w1day...ada gak rsa mual pg td..mkn srpan,muntah blik..bby aktif tngh mlm..siang kurang sngt bgerak...