37 weeks

Ada tak yg 37 week MKN asa nk muntah balik??knpa ye?

73 Balas

Sy pun mual2 dari 36minggu lagi. Msa awal2 preggy xde pulak. Skang dah 37w 1hari..mkn msam2 mcam tomyam br ok

Saya pun sama sejak 36weeks lagi. Siap panas dalam. Selera makan pun dah takde sangat. Beza dengan pregnant lepas. 😅

sama....rasa loya bila jam 3pg cmtu...bila dh muntah, rasa lega jap....smp gtau dr, dr bg ubat utk tahan muntah

saya pun sama 37 week. rasa nak muntah, cirit birit, sembelit, perut kembung, pening. masa awal mengandung ok.

Ramai jugak rasa mcmtu. sebab saye pun 37 week rasa loya mual2. Lepastu rasa angin satu badan ni haaa.

2mo ago

yg ni sma sis..bla mai angin 2 rsa xlarat lengoh abih bdn..ps2 rsa nk mntah..tp xmntah pn..loya ja...mmg cmtu ek?sbb ank2 yg sblm ni xjd cmni..

sama.. ada jugak kdg2 rasa nk muntah. mkn pun kurang skrg. tengok ubat2 ni pun nak muntah dah

sya skrg muntah2 , cirit birit jek.. berat pon dh turun satu setengah kilo.. ulu hati sakit sgt..

Saya masuk 3rd trimester selera makan macam 1st trimester dulu. Tengok makanan pun takde selera

Saya 37w makan vitamin pg td muntah semula.. sebelum ni ok. Rs mcm trimester pertama pula..

Nurse sy pesan kalau ada rasa loya2 nk muntah blh terus pergi hospital, salah satu tanda tu