menangis

Ada tak yang sama macam saya , masa pregnant ni kuat menangis . Rasa semua benda sedih sangat

93 Balas

Hahaha sy la tu. Last skali sy nangis minggu lepas. 4 jam nangis. Bangun esoknya bleeding sikit. Warded. Dah janji dengan suami tak mau nangis dah. InshaAllah slagi boleh tahan kene tahan. 😁Pelik betul perangai sy, kadang2 tak faham dengan diri sendiri. Banyak2 istighfar & dekatkan diri dengan Allah. InshaAllah boleh control.