menangis

Ada tak yang sama macam saya , masa pregnant ni kuat menangis . Rasa semua benda sedih sangat

93 Balas

Sy pun cmtu masa anak sulung.. Sensitif sgguh.. Sikit2 nangis.. Sikit2 buat perangai.. Smpi suami naik pening.. Tapi alhamdulillah peknen anak ke 2 ni cm ok plak.. Msh blh control..

Klau sya tk cm sis, but sya lbih suke crik gdh ngn hubby...🤭 Xdela gdh btol2 just suke crik psal...gdh gitu2 pstu akhirnye gelak2...klau xcmtu xtau la ase cm ad yg xkne 😂😂

Saya pun, tengok asben tido pun nangis 🤣🤣🤣 nak tengok pics asben supaya baby ikut muka pak nya pun, nanges jugak adoii last2 x jadi tengok pics asben 🤣🤣🤣

Sama sis...masa 1st pregnancy bila ingat balik lucu pula, time tu bila dapat makanan yg digidamkan tu bole2 pula makan sambil nangis2...entah apa yg merasuki hahaha..

Memang mcm tu sis .. Kadangkala tengok 📺, layan youtube cerita kelakar tp boleh meleleh air mata 😅 .. Entah kenapa tak tahu, emosi tiba-tiba ..

kite sma sis...xtau lh nape emosi sdih time prgnnt nie mmg xleh nk tahan..jap2 nk mngalir airmata...husbnd blik lmbt sikit pun nk nggis..

Sama! Skit2 menangis🤣 pastu bile tgok cite sedih sikit, suami dah tau da yg saya menangis. Nt dia kacau.. Lgi melalak🤣🤣

Sama mcm saya .. lagi2 pjj dengan suami .. menangis ni rasa puas kan .. tapi jangan terlalu emosi sangat sian kat baby .. 😔

Sama macm saya mula2 dulu. Nak mnngis je kerjanya. Teringat kat mama ayah di kg pun mnangis. Laki nk g kerja pon mnngis. Haha

Betulll tuu...kadangg husbnd mrahh skitt je.skit punye hall..cept trasaa htyy....pstu nk ngiss..hehehhe😅