Bila masa yang paling awal untuk check upt

Ada tak yang pernah buat pregnancy test tu after 2 weeks kawen ? Ke memang semua tunggu nk tengok next period mcm mna ?

3 Balas

seeloknya tggu time next period patut dtg baru check. sbb persenyawaan tu tktau bila akan jd, so nk check 2 minggu lepas kawin mcm tk realistik.

sy dlu lewat piot trus test..sis dh lwt bpe ari dh?lau dh lewt bter test upt dlu..kot2 rzki sis ke

Tunggu sebulan lewat period. Klau pregnant mesti dapat double line sama terang.