Siapa tahu??

Ada tak yang 34weeks celah kangkang dah mula terasa tak selesa, mengeras tapi tak kerap.. Sebab sblm nii anak sulong 37weeks dah bersalin, kemungkinan akan bersalin awal juga ke ya?? Ttc 4tahun banyak lupa dah mengandung yg first...

4 Balas

antara tanda tanda nak bersalin dah tu sis.. boleh buat senaman untuk bagi baby masuk dalam laluan secepatnya.. insyallah

biasa kalau celah kangkang xselesa ni kepala bby dah turun laluan..

sama saya sis..rasa x selesa

just standby

1y ago

Kenapa yaa