Celah kangkang gelap

Hi nak tanya, ada tak kat sini sama mcm saya, due bersalin dah nak dekat tetiba celah kangkang jadi gelap. Rasa mcm segan pulak nanti nak bersalin doc/nurse tgk celah ni. Ada tips tak cemana nak putihkan celah kangkang yg gelap ni 😭 #firsttimemom

2 Balas

sama la dh 37minggu ni tiba2 gatal2 celah kangkang pakej dengan gelap, tapi tak fikir banyak pon nanti stress lagi susah ,so buat taktahu je lah😂

4mo ago

Tu la pasal. Dan2 dia nak gatal dan gelap masa nak due ni, tak sempat nk cerahkan 😅 malu pulak, ingat sy je mengalami masalah ini 😅

lepas bersalin nanti inshallah cerah semula. sekarang jadi gelap sebab hormon pregnant.