Hilangkan kotoran najis

Ada tak Tips or sabun yang boleh hilangkan kotoran najis yang tak hilang? Bau da xda. Tapi warna kuning mcm xhilang2. Masa kena dah bilas, da rendam, da basuh. Still sama. Saya pakai sabun baby bzu

13 Balas

Hi, Puan. I can feel youu 😅Ini tips saya lah, saya rendam pakaian yang terkena najis tu menggunakan sabun serbuk 'attack'. Saya biarkan selama 3 hari. Baru saya sental, Alhamdulillah hilang. Kemudian saya basuh pakaian tersebut macam biasa (washing machine) menggunakan sabun basuh baju khas untuk baby. Kalau Puan berminat, boleh cuba.

1y ago

Oh nice jugak. Nak cuba dengan vanish pulak lepas ni. Thank you 🌹