Kuning bayi

Ada tak tips nak kurangkan kuning bayi. . anak sy dah masuk 3 bulan tapi doktor ckp darah x ok. Lepas tu kena ambik darah lgi. Xsanggup dh tengok anak kena ambik drah byk kali.

10 Balas

klau full bf buat smntre ni jgn mkn bnde yg pns² mcm halia or jamu2 pape pun. bg baby sihat dulu. pastu mummy nk jage badn jagalah. kerapkan bg susu 2jam sekali walaupun tgh mlm. kejut je baby mntk die mnm susu. insyaAllah akan ok. mudah²an Allah mempermudahkan urusan harian sis Amiin.. #08Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera