Geram Dengan Suami

Ada tak sini rasa geram nak marah je dengan suami sepanjang pregnant? Silap sikit je menyampahnya bukan main. 8 bulan dah harap2 lepas baby keluar emosi dah stabil la ?

37 Balas

Pernah rasa. Masa 2nd trimester. Mjur la suami faham. Pastu ni dh masuk 31 weeks ni emosi jadi fragile sgt. Sikit2 nk nangis. Tgk suami siap2 gi keje pun nangis cm ank2 nk ikot ayah dia gi keje. Aduii... Pnat jgk ngn emosi sendiri. 😂