Baby 2 bulan kurang minum susu(fm)

Ada tak sini ibu2 yg baby nya anak dh kurang minum susu tapi berat naik cantik? minum pun suka mngamuk sampai trkentut2 pastu tepis2 botol susu🥲 ibu is sedih.. baby 2 bulan 10 hari.. ibu risau berat tak naik bulan depan checkup 😭 any tips mommy2 tq 😭

3 Balas

3mo ago

Maaf nk tanya point no 4 tu mcmne ye sy kurang faham.. kaedah kulat susu tu mcmne ye?

Sama macam baby saya. Dah kurang susu formula. Tapi bila nak tidur pukul 7 tu memang dia minum elok. Masuk jee tgh hari-petang memang dia taknak.berat 3bulan naik 700g jer. Sebelum ni naik 1kg

3mo ago

Yeke.. skrg dh ok ke.. anak awk mnum susu fm ap ye

cuci mulut dan lidah bby sblm beri minum

3mo ago

Ye sy cuci pun mcmtu juga 😭