Nervous(first Pregnancy)

Ada tak siapa2 kat sini yang takut dengan hospital. Saya baru 12weeks hari2 pk macam mana nak bersalin. ? Cucuk dekat lengan pon menangis inikan bersalin.

28 Balas

cuba positif, fkir yg baik²... sy ade panic disorder, in syaa allah mtk Allah permudahkan...

jangan panic. banyak2 doa supaya smua jalan dgn lancar. yg penting suami dan family support.

jgn overthinking sis just relax 😁 .. nanti due dekat dtgla kekuatan tu sndiri gdluck

mind set kna selalu positif wak.. jgn fk bukan2.

Sy dri takot jarum jadi redha je skrg 😭

Trust nurses. They are mommas too..

I be nervous.. First bby😊

Be positif sis...semua ok