Hospital bersalin

Ade mommy kat sini ade pengalaman bersalin dekat kpj rawang? Nak tahu harga pakej dia tu include ape ye?consult specialist termasuk ke? Sye ade plan nak bersalin dekat hospital lain tapi kpj rawang paling dekat dgn rumah. Sye first time mum jadi nervous skit risau kalau jauh sgt ke, tapi mak sye kate anak first kdg x semudah itu kluar. Jadi x sure 😅 #firstmom #bantusharing

1 Balas

boleh call atau google cost dia ya. sbb kekdg dorg ade buat promotion. tapi selalu kpj starting 2999 utk normal sampai 8999 utk czer excluded baby package, induce vacuum forcep specialist checkup. depends berapa lama kena tahan. kalau more dh 2nights harga akan jadi lagi mahal. so standby je 15k utk bersalin.