Dinding rahim tebal

Hi, ada tak siapa pernah alami dah hampir 2 bulan tak period, lepastu pi scan doc cakap dinding rahim tebal nak period tapi sampai sekarang tanda2 period pon tak ada? Rahim dah tebal 10.25mm.

10 Balas

sis..mcm sy haritu... sy cek upt samar... pastu tunggu lg dlm bbrapa hari nmpak dah double line... bila scan kt swasta dr mmg x nampak kantung... nervous juga.. n dia kata dinding rahim tebal... tp dia bg pilihan 2 minggu lg rescan.. dah nampak kantung.. rupanya awal2 tu sy masih early pregnancy bru week 4/5 ... skg dah week 9 bru jelas masa scan

12mo ago

Sis, boleh tahu tak berapa mm dinding rahim awak tebal tu? Macam saya sekejap samar, sekejal negative upt tu. Tapi baru ni saya ada spotting 6 hari coklat cair setompok je. Btw, terima kasih kongsi pengalaman. Dan tahniah, doakan semoga saya pon macam awak ya 🥰